Αναζήτηση
  • Κωνσταντίνος Μουτσιάνας

COVID-19: Προκλήσεις & νέα δεδομένα στη Διεθνή και την Ελληνική Οικονομία.Ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει live webinar με θέμα "COVID-19: Προκλήσεις & νέα δεδομένα στη Διεθνή και την Ελληνική Οικονομία", την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, με εισηγητή τον Μουτσιάνα Κωνσταντίνο, PhD in Banking and Finance, Financial Management Advisor.


Κατά τη διάρκεια του webinar, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις οικονομικές επιπτώσεις του COVID-19 στις επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, θα γίνει εκτενής συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο η πανδημία συνέβαλλε στον μετασχηματισμό της οικονομίας, για την ανταπόκριση των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα καθώς επίσης για την μετα-κορονοϊού εποχή και τις προκλήσεις που διαμορφώνονται. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα γίνει αναφορά στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η πανδημία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας και της οικονομίας.


Για να λάβετε το link παρακολούθησης του σεμιναρίου χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή στο παρακάτω link: https://www.paster.gr/nea/live-webinar-covid-19-prokliseis-nea-dedomena-sti-diethni-kai-tin-elliniki-oikonomia?fbclid=IwAR2CWF68vK4x-VK7r3ogcQz0mACS1RwPnc8oV4cHMGgKQ3BKO4IlUP0qMSAΠρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων